× Close

Op zoek naar een babysitter in Gent?

Babysitter in Gent is zo geregeld

Er zijn veel leuke kinderactiviteiten in Gent die je lopend, met de fiets of via het water kan doen! Verken de stad per boot, waarbij je langs de Middeleeuwse burcht in het centrum vaart of bezoek het Parkbos met een weide speelnatuur voor kinderen. Op slechts 3 kilometer van het centrum kan je met de kinderen op een blotevoetenpad lopen. Lekker met de blote voetjes in de buitenlucht, heerlijk! Plan ook zeker een bezoekje aan het Hus van Alijn! Hier ga je samen met je kinderen terug in de tijd door je te verkleden en samen te knutselen. Een echte trip down memory lane!

Meld je hier aan!

Babysitter in Gent Nanny Nina
nanny nina oppassers en au pairs staan op de foto met oppaskindjes op hun arm en lachen in de camera
Werk gezocht Gent
Vaste babysitter Gent
Af-en-toe babysitter Gent
Au Pair

Wil jij aan de slag als babysitter in Gent?

Woon jij in Gent en vind jij werken met kinderen het allerleukste dat er is? Vind bij ons een gezin dat bij je past en ga lekker (bij)verdienen!

Vind meer informatie over babysits

Wat kost een vaste babysitter?

Zoek jij een babysitter in Gent op vaste dagen in de week? Vriendjes kunnen komen spelen, één op één aandacht en niet onbelangrijk: ze kookt!

Meer informatie over vaste babysitter in Gent
Day 1
Add another day
€30 Average per week
Vrijblijvend

Wat kost een af-en-toe babysitter?

Ga er weer eens lekker op uit, onze lieve babysitters passen graag op! Plaats gratis een oproepje en ontvang 1 tot 3 oppasprofielen, kies zelf jouw favoriet!

 

 

Meer informatie over af-en-toe babysitter
€14 Average per booking
Vrijblijvend

Au pair uit het buitenland

Heb jij behoefte aan flexibele opvang? Zoek jij een lieve au pair die bij je inwoont en je helpt in het huishouden en met de kinderen? Ons au pair bureau helpt je graag verder!

Meer informatie over au pairs
Vrijblijvend
logo van KLM
npo 1 logo
Rode kruis logo
Linda magazin logo
Volkskrant logo
pwc logo

Over ons

faq algemene voorwaarden privacy policy jasmijn en Lyla kok opricthers nanny nina kijken lachend in de camera tweeling.
Het is onze visie ouders te laten genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Dit doen we vol passie met ons team en de liefste en leukste babysitters!
Hi! Wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. In 2010 zijn wij gestart met onze babysit service en sindsdien eigenlijk alleen maar groter gegroeid. Het vinden van een goede babysitter is een hele persoonlijke zoektocht. Wij helpen je écht graag om een betrouwbare, leuke en natuurlijk lieve babysitter te vinden die bij jouw gezin past.
Lees meer

Wat doet Nanny Nina voor jou?

Goede vraag! Wij screenen onze babysitters met liefde. Zodat jij altijd een lieve, betrouwbare en ervaren babysitter op de stoep hebt staan.

Boek steeds dezelfde babysitter

Wil je een vast gezicht voor je kinderen? Dat kan! Markeer je lievelingsbabysitter als “favoriet”, dan versturen wij jouw aanvragen als eerste naar haar. Pas als zij niet kan sturen we je aanvraag naar andere babysitters in de buurt.

Je kan altijd een vervangende babysitter zoeken als jouw vaste babysitter een keer niet kan, of ziek is. Dan plaats je gewoon een nieuw oproepje voor de betreffende dag. Zo zit jij nooit meer met een opvangprobleem!

Au pair manou lacht met kindje op haar nek ook zon leuke oppas oftewel oppas gezocht?

Meld je aan en

Nanny Nina babysitter blog

Nanny from Nanny Nina with a baby. Family is ready for a meeting with a new nanny
4 tips for meeting a new nanny

How do you prepare for meeting a new nanny? What questions do you ask and what agreements are made? What information does the nanny really need to know about the children? And what does the first day look like? All questions that we will answer in this blog. Read on! Tip 1: Expectations After a…

babysitter from nanny nina with baby ready for meeting a new family
5 tips for meeting a new family

How do you best prepare for an introduction to a family? Do you arrive early or right on time? Do you ask the parents questions or the children? And which agreements really need to be discussed? All questions that we will answer in this blog. From great tips for the introduction to important reminders for…