× Close

Gratis oppas app van Nanny Nina

nl oppas app nanny nina
It's all about the app baby!

Wat kan je met onze app?

Je kan een boeking plaatsen via onze app, of juist op zoek gaan naar een leuk gezin. Je kan chatten met je oppas/ouder. Je kan de oppas betalen via de app. Het is gewoon supermakkelijk om een app te hebben waar je meteen al je oppaszaken kan regelen. Je telefoon heb je immers altijd op zak en het mooie is, de app is helemaal gratis!

Waar vind je de app?

Voor Android telefoons download je de app hier en voor Apple lovers download je de app hier.

Logo Air BE
Logo juiste formaat
Logo Rode Kruis BE
Logo MC Belgie
Logo GVA BE
PWC logo BE
vaste oppas van nanny nina haalt kindje op bij de kermis ze draagt een witte orange broek staat op de kermis en hodut handje vast van een kindje waar ze wekelijks op past.

Veelgestelde vragen over de oppasapp

Waar vind ik de app?

In de winkel voor apps! De appstore. Dat is deze voor Android en deze voor Apple. Dat was een makkelijke. Next!

Kost de Nanny Nina babysit app geld?

Nope, helemaal gratis! Fijn he. Hopsakee, volgende!

Moet ik de app of kan ik ook gewoon de site gebruiken?

Je moet natuurlijk helemaal niks, je kan gewoon de site blijven gebruiken maar er zijn wél een aantal voordelen van het gebruik van de app. Let op ik ga ze in de volgende vraag beantwoorden…

Welke voordelen heeft het gebruik van de Nanny Nina babysit app?

Niks lekkerders dan een opsommingsrijtje. Komtie:

1. Je kan pushmeldingen ontvangen en je hoeft dus nooit meer een aanvraag/reactie te missen.

2. Je kan als ouder je oppas makkelijk betalen via de app. Dit scheelt je weer een ritje door de kou naar de pinautomaat omdat je de oppas nog moet betalen.

3. Als oppas word je dus meteen uitbetaald als je gebruik maakt van de app. Nooit meer wachten op je salaris, of nog erger… erom moeten vragen.

4. Lekker snel een oppas boeken met je telefoon. Die heb je namelijk áltijd bij je. Ook als het super gezellig is bij dat ene tentje-en-je-eigenlijk-nog-wat-langer-wil-blijven-zitten-maar-je-oppas-eerder-naar-huis-wil-en-je-dus-eigenlijk-nog-een-andere-oppas-nodig-hebt-die-haar-aflost-zodat-jij-eindelijk-een-keer-tijd-voor-jezelf-en-je-vrienden-hebt.

5. Je kan makkelijk de gewerkte oppasuren downloaden, zodat je deze kan declareren bij je werkgever. Vergoed jouw werkgever nog geen oppasservice? Pitch het aan ze! Grote kans dat ze het zeker zien zitten. Hier heb je wat extra info om je pitch kracht bij te zetten.

6. De app is super makkelijk om je aanvraag aan te passen of als oppas bent, je beschikbaarheid te wijzigen. Is toch net ff wat sneller dan als je ‘dat nog moet doen als je thuiskomt’.

7. Zijn we nu al aangekomen bij het meest sexy woord in het Nederlands? Jazeker, namelijk: ‘administratie’. O zo belangrijk als je als ZZP’er werkt en je uren bij moet houden voor de belasting.

8. Het laatste en meest belangrijke punt: je maakt er de blits mee op het schoolplein. Zie je het al voor je? Iemand vraagt of je die avond een drankje komt doen, beetje last-minute dus ze begrijpt als je niet kan. Wat doe jij? Je haalt achteloos je telefoon uit je broekzak en zegt de woorden: “O, maar dan regel ik toch even mijn vaste oppas via de oppasapp van Nanny Nina? Count me in!”

Kan ik mijn huidige babysitter laten inschrijven in de oppasapp?

Natuurlijk! Zo kan je de uren bijhouden, makkelijk betalen en eventueel de babysit kosten declareren bij je werkgever. Het is dan wel belangrijk dat de oppas haar profiel 100% afmaakt, anders komt ze niet op actief te staan.

Kan ik een boeking annuleren via de babysitter app en zo ja, kost dit geld?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een boeking moet annuleren, dit kan je makkelijk en snel via de app regelen. Wij laten het dan aan de oppas weten. Dit kost je geen geld. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je dit elke keer doet, want de oppas houdt er rekening mee, maar in principe kan het een keer gebeuren en daar maken wij geen probleem van.

Waar kan ik mijn adres aanpassen in de babysitter app?

Als je de app opent en je bent ingelogd zie je onderin een balk met daar helemaal rechts je account. Daar kan je terecht voor het veranderen van je adres. Je klikt op profiel en dan op je adres.

Waar kan ik mijn wachtwoord veranderen in de babysit app?

Ben je je wachtwoord vergeten? No worries! Als je ingelogd bent kan je je wachtwoord makkelijk aanpassen door onderin de balk op account te klikken en dan op profiel. Daar zie je wijzig wachtwoord. Daar kan je dus je wachtwoord wijzigen.

Ben je niet ingelogd? Dan klik je gewoon op wachtwoord vergeten en wij sturen je een mail met een link waar je je wachtwoord kan wijzigen. Easy!