× Close

Op zoek naar een babysitter in Brugge?

Babysitter in Brugge is zo geregeld

Brugge is de hoofdstad van de Belgische provincie West-Vlaanderen. Internationaal gezien is Brugge is misschien wel de meeste populairste bestemming binnen België. Dit heeft de stad te danken aan de historische binnenstad, die in zijn gehad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Brugge heeft voor iedereen wat wils: de stad leent zich perfect voor een romantisch weekend weg of een uitje met het hele gezin. Tips van Nanny Nina: beklim het belfort, maak een rondvaart over de Brugse reien en sluit de dag af op een terras op De Grote Markt.

Meld je hier aan!

Babysitter in Brugge Nanny Nina
nanny nina oppassers en au pairs staan op de foto met oppaskindjes op hun arm en lachen in de camera
Icons
Werk gezocht Brugge
Icons
Vaste babysitter Brugge
Icons
Af-en-toe babysitter Brugge
Icons
Au Pair

Wil jij aan de slag als babysitter in Brugge?

Woon jij in Brugge en vind jij werken met kinderen het allerleukste dat er is? Vind bij ons een gezin dat bij je past en ga lekker (bij)verdienen!

Vind meer informatie over babysits

 More info about babysitting

Wat kost een vaste babysitter?

Zoek jij een babysitter in Brugge op vaste dagen in de week? Vriendjes kunnen komen spelen, één op één aandacht en niet onbelangrijk: ze kookt!

Meer informatie over vaste babysitter in Brugge
Dag 1
Voeg nog een dag toe
€30 gemiddeld per week
Vrijblijvend

Wat kost een af-en-toe babysitter?

Ga er weer eens lekker op uit, onze lieve babysitters passen graag op! Plaats gratis een oproepje en ontvang 1 tot 3 oppasprofielen, kies zelf jouw favoriet!

 

 

Meer informatie over af-en-toe babysitter
€14 gemiddeld per boeking
Vrijblijvend

Au pair uit het buitenland

Heb jij behoefte aan flexibele opvang? Zoek jij een lieve au pair die bij je inwoont en je helpt in het huishouden en met de kinderen? Ons au pair bureau helpt je graag verder!

Meer informatie over au pairs
Vrijblijvend
logo van KLM
npo 1 logo
Rode kruis logo
Linda magazin logo
Volkskrant logo
pwc logo

Over ons

faq algemene voorwaarden privacy policy jasmijn en Lyla kok opricthers nanny nina kijken lachend in de camera tweeling.
Het is onze visie ouders te laten genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Dit doen we vol passie met ons team en de liefste en leukste babysitters!
Hi! Wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. In 2010 zijn wij gestart met onze babysit service en sindsdien eigenlijk alleen maar groter gegroeid. Het vinden van een goede babysitter is een hele persoonlijke zoektocht. Wij helpen je écht graag om een betrouwbare, leuke en natuurlijk lieve babysitter te vinden die bij jouw gezin past.
Lees meer

Wat doet Nanny Nina voor jou?

Goede vraag! Wij screenen onze babysitters met liefde. Zodat jij altijd een lieve, betrouwbare en ervaren babysitter op de stoep hebt staan.

Boek steeds dezelfde babysitter

Wil je een vast gezicht voor je kinderen? Dat kan! Markeer je lievelingsbabysitter als “favoriet”, dan versturen wij jouw aanvragen als eerste naar haar. Pas als zij niet kan sturen we je aanvraag naar andere babysitters in de buurt.

Je kan altijd een vervangende babysitter zoeken als jouw vaste babysitter een keer niet kan, of ziek is. Dan plaats je gewoon een nieuw oproepje voor de betreffende dag. Zo zit jij nooit meer met een opvangprobleem!

Au pair manou lacht met kindje op haar nek ook zon leuke oppas oftewel oppas gezocht?

Meld je aan en

Nanny Nina babysitter blog