× Close

Bruiloft babysitter of babysitter voor event

Bruiloft babysitter wordt opgemaakt door kindje met make-up kwast
Dien een aanvraag in voor jouw event of bruiloft en vind de perfecte babysitter!
Bij een speciale of bijzondere gelegenheid moet er vaak veel worden geregeld. Zit je met de handen in het haar omdat je niet weet hoe je de kinderen van de gasten moet vermaken tijdens jullie event of bruiloft? Of geef je een kinderfeestje maar kan je wel een extra paar handen en ogen gebruiken? Nanny Nina helpt je uit de brand! Want ook voor bijzondere gelegenheden zorgen onze gescreende babysitter ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken over de zorg voor de kinderen. Dan kan jij lekker genieten van je speciale dag.

Wat kost een event of bruiloft babysitter?

Je betaalt eenmalig servicekosten aan Nanny Nina voor het zoeken en screenen en 10 euro per uur voor de babysitter zelf. 

Servicekosten:

1 nanny:                  € 55

2 nanny’s:               € 110

3 nanny’s:               € 165

Tip: We gaan uit van één babysitter per 8 kinderen. Komen er veel kleine kindjes, jonger dan 4 jaar? Dan is het verstandiger uit te gaan van één babysitter per 5 kinderen.

twee knipogende kinderen lachend

Dien jouw babysit aanvraag in✨

 • MM slash DD slash YYYY
 • We raden aan om 1 nanny per +-5 kinderen te vragen. Dit hangt af van de leeftijd van de kids en de activiteit waar het voor nodig is. Onze ervaring is dat kindjes jonger dan 2, vaak toch dichtbij hun ouders willen blijven 🙂 Voor tips/advies, bel ons gerust!
Logo Air BE
Logo juiste formaat
Logo Rode Kruis BE
Logo MC Belgie
Logo GVA BE
PWC logo BE

Over ons

contact nodig met nanny nina? Op deze foto zie je tweeling oprichters eigenaressen Nanny Nina Jasmijn en Lyla Kok lachend in de camera met rode lippenstift op
Het is onze visie ouders te laten genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Dit doen we vol passie met ons team, franchisenemers en de liefste en leukste babysitters!
Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. In 2010 zijn wij in Nederland gestart met onze oppasservice "Oppas Madelief" en sindsdien eigenlijk alleen maar groter gegroeid. Wij vinden het geweldig om de ideale oppas te vinden voor jouw gezin en zo voor een perfecte match te zorgen. Sinds dit jaar jaar zijn we ook actief in België en daarom hebben we in 2019 onze naam gewijzigd naar het internationale “Nanny Nina”.
Lees meer
oppas staat in yoga houding met oppaskindje op mat

Vragen van andere ouders

Wat kost een oppas voor mijn event of bruiloft?

We gaan uit van één oppas per 8 kinderen. Komen er veel kleine kindjes, jonger dan 4 jaar? Dan is het verstandiger uit te gaan van één oppas per 5 kinderen.

1 nanny:                  € 55

2 nanny’s:               € 110

3 nanny’s:               € 165

Naast bovenstaande kosten betaal je de oppas(sers) €10 per persoon per uur. Het is gebruikelijk om met te oppas af te spreken of en zo ja, hoeveel je zijn/haar reiskosten vergoedt.

Wat betekent no cure no pay bij jullie?

Als je geen geschikte oppas kan vinden via ons bestand, dan betaal je dus ook geen servicekosten aan ons. Wel zo eerlijk!

Moet je zelf nog spellen en spullen klaarzetten op locatie?

We krijgen vaak de vraag van ouders of ze zelf naast het bruiloft pakketje voor de babysitter nog dingen klaar moeten zetten. Dat is inderdaad zo! Het is heel prettig als er een speelhoekje is voor de kinderen of een kindertafel met papier en pennen. Dit neemt de babysitter namelijk niet allemaal mee.

De babysitter kan een teken- en knutselworkshop geven. Fijn als je dus zelf voor een tafel met wat teken- en knutselspullen kunt zorgen. De kinderen kunnen bijvoorbeeld aan de slag met het maken van een bloemenkrans of kroontjes van papier. Zo lopen de kinderen er als echte prinsessen en koningen feestelijk bij op de bruiloft.

Ik wil graag een babysitter met een VOG/EHBO-diploma, kan dit?

Sommige van onze babysitters hebben een erkend EHBO-diploma en een VOG. Vind je het belangrijk dat jouw bruiloft oppas een EHBO-diploma en/of een VOG heeft? Geef dit dan aan bij je aanvraag dan zorgen wij dat je een gecertificeerde babysitter op je feestdag hebt!

Kan ik ook een babysitter via jullie boeken voor een kinderfeestje?

Pfoe, met een kinderfeestje kan je wel een extra paar handen en ogen gebruiken! Onze babysitters vinden het superleuk om je te helpen! De babysitter speelt met de kinderen en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Voor een aanvraag mail naar [email protected]

Ik ben op vakantie en zoek een babysitter voor een avond, kan dit?

Dit kan zeker! Een hotel babysit is vrij gebruikelijk bij ons. Wil je rustig uit eten? De babysitter kan een avondje komen babysitten in het hotel of de air-BnB. Als het om wat uurtjes overdag gaat, kan de babysitter ook met de kinderen op stap om samen de stad te ontdekken. Speeltuinen, de dierentuin of naar het strand. Zo kun jij lekker een dagje zelf op stap terwijl de kinderen de leukste activiteiten ondernemen met de babysitter. De kinderen zullen een topdag hebben! Het kost €29,50 euro servicekosten per dag plus het uurloon van de babysitter. Je betaalt via onze app, easy! Voor een aanvraag mail naar [email protected].

Wat doet Nanny Nina voor jou?

Goede vraag! Wij screenen onze babysittera met liefde. Zodat jij een lieve, betrouwbare en ervaren oppas op jouw event of bruiloft hebt staan.

Babysit bij ziekte of afzeggen

We zorgen ervoor dat ook als je babysit / wedding nanny afzegt of ziek wordt je snel een andere leuke bruiloft babysit vindt!

team nanny nina selfie op kantoor in haarlem met 5 dames die achter een vergadertafel zitten

Andere services van Nanny Nina

Nanny Nina Icon
Vaste babysitter

Gem. €10,- per uur

Nanny Nina Icon

Vaste babysitter

Gem. €10,- per uur

 • 1 vaste babysitter op vaste dagen
 • Hulp met schoolwerk & huishouden
 • 98% match binnen 2 dagen
Meer info
Nanny Nina Icon
Af-en-toe babysitter

Gem. €7,- per uur

Meer info
Nanny Nina Icon

Af-en-toe babysitter

Gem. €7,- per uur

 • Plaats boeking en ontvang reacties
 • Boek steeds jouw favoriete babysitter
 • Boek tot 30 min. van tevoren
Meer info
Nanny Nina Icon
Au pair

Gem. €340,- per maand

Meer info
Nanny Nina Icon

Au pair

Gem. €340,- per maand

 • Flexibele babysit tijden
 • Goedkoper dan je denkt
 • Woont bij jou in huis
Meer info