× Close

Contact gezocht?

Vul onderstaand formulier in. We helpen je graag!

contact nodig met nanny nina? Op deze foto zie je tweeling oprichters eigenaressen Nanny Nina Jasmijn en Lyla Kok lachend in de camera met rode lippenstift op
oppas houdt kindje vast terwijl ze in gras zit met bloemen in haar haar

Veelgestelde vragen

Hoe betaal ik mijn babysitter?

Je betaalt de oppas via onze babysit app aan het einde van de babysitafspraak. Je babysitter stuurt de gewerkte uren door, jij kan deze checken en als je akkoord bent wordt het automatisch van je rekening afgeschreven. Lekker makkelijk!

Wat kost een babysitter?

Onze babysitters bepalen zelf hun uurtarief. Dit is hoger naarmate ze meer ervaring hebben of wat ouder zijn. Over het algemeen zit het uurloon tussen de 6 en 10 euro. Als de kindjes op bed liggen kan je hier gemiddeld 2 euro per uur vanaf trekken.

Help! Ik heb snel babysitter nodig! Wat nu?

Last-minste babysitter nodig? Dan dien je een spoedaanvraag in of neem je contact op met [email protected]. Houd moed! We’ve got you.

Kan ik een babysit aanvraag annuleren?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een keertje ziek bent, of om andere redenen geen babysitter meer nodig hebt. Annuleer dan je aanvraag door deze te verwijderen.

Hoe oud moeten de babysitters van Nanny Nina minimaal zijn?

De minimale leeftijd om je in te mogen schrijven bij Nanny Nina is 16 jaar oud.

Kan ik mijn huidige babysitter laten inschrijven bij Nanny Nina?

Dit kan zeker! Hierbij is het van belang dat ze haar profiel 100% invult en minimaal één referentie heeft van een gezin waar hij of zij eerder heeft gewerkt als babysitter, bijvoorbeeld dat van jou.

Kan een babysitter een uur langer blijven?

Zeker! In goed overleg uiteraard. Ook als je wat eerder thuiskomt is het voor de babysitter fijn als je dit laat weten. Dan kan zij eventueel nog iets anders gaan doen met haar vrije uurtje!

O nee! Mijn babysitter is ziek!

Oh jee, vervelend! Maar goed, dat kan gebeuren. Geen zorgen, plaats een “af-en-toe oproepje” en wij gaan meteen op zoek naar een leuke babysitter.