× Close

Over ons

faq algemene voorwaarden privacy policy jasmijn en Lyla kok opricthers nanny nina kijken lachend in de camera tweeling.
Het is onze visie ouders te laten genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Dit doen we vol passie met ons team, franchisenemers en de liefste en leukste babysitters!✨
Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. In 2010 zijn wij in Nederland gestart met onze babysit service "Oppas Madelief" en sindsdien eigenlijk alleen maar groter gegroeid. Wij vinden het geweldig om de ideale babysit te vinden bij een gezin in nood en zo voor een perfecte match te zorgen. Nu starten we ook in België en Noorwegen. Daarom hebben we in 2019 onze naam gewijzigd naar het internationale “Nanny Nina”.
Bekijk hier onze kantoorvideo!

Onze kern

We zien onszelf als ambitieus, verantwoordelijk, eerlijk & with a little bit of sparkle ✨ We geloven in genieten van het leven: lekker sporten, drankjes met vrienden en heel belangrijk: rustmomentjes voor jezelf. Wij willen ouders & babysitters hiermee helpen, want we zien dat dit niet vanzelf gaat. Hiervoor gaan we elke dag vol energie en passie naar kantoor!

Hiernaast vinden wij het ook heel belangrijk om vrouwen te empoweren (er is geen passende vertaling) om te werken en daar plezier uit te halen, dit doen we door moeders te ontlasten met de zorg voor de kinderen en babysitters te helpen een serieuze carrière te maken van hun babysit werk.

We hebben een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen en vrijheid.

nanny nina teamfoto
eigenaressen Jasmijn Lyla Kok bij dragons' den op NPO1
Bekend van Dragons' Den

Nouja, bekend, bekend… Het is niet dat we herkend worden op straat, maar in de familie zijn we wel een beetje de A-listers van het stel.

De pitch was super spannend en ging zeker niet zonder een berg stress. We hadden voorbereid met A3’tjes en deze op het laatste moment ingewisseld voor een foamboard, met aan weerszijden opgeplakte briefjes. We moesten het bord daardoor telkens draaien als de ander aan de beurt was met praten… 5 minuten voor de pitch kwamen we erachter dat we daar écht niet goed in zijn! Dikke stress hadden we daar.

In de aflevering hebben ze het gelukkig zo gemonteerd dat er een leuke bordendans is ontstaan. De wondere wereld van TV.

 

Bekijk hier onze pitch!

Onze kernwaarden

✨ We genuinely care
✨ Take responsibility and enjoy freedom
✨ Love to help people and surprise them
✨ Love learning new things
✨ Do more with less
✨ Think out of the box and prepare to disrupt
✨ Embrace and live change
✨ Be authentic 
✨ We do it together #teamwork
✨ Be determined and humble

Twee marketing collegas op het hoofdkantoor van Nanny Nina en de verantwoordelijk voor de redirect blog
groepje meiden nanny nina lacht naar de camera

Vragen over ons team

Wat is jullie belangrijkste kernwaarde?

Wij vinden mooi dat we vrouwen helpen om te kunnen werken als ze dat willen. We empower women! Dit doen we enerzijds door de opvang van de kinderen goed te regelen, maar ook door onze oppassers de mogelijkheid te bieden om van het oppassen hun carrière te maken.

Hoe was het om mee te doen aan Dragons' Den?

Geweldig! We hebben er een geweldige mentor en inspirerend voorbeeld aan overgehouden. Shawn Harris heeft zoveel vertrouwen in ons en we leren elke dag van haar!

Hebben jullie zelf kinderen?

We hebben een mooie mix in ons team op kantoor, we hebben (soon to be) moeders, (oud) babysitters , vaders, ooms en tantes. We zijn in ieder geval allemaal heel erg gek op kinderen.

Wat is jullie droom?

Nou, het zou wel heel gaaf zijn om overal een oppas te kunnen boeken. Dus ook als je op vakantie bent in Spanje en je je kinderen achter wil laten bij een betrouwbare, lieve oppas.

Hoe is de sfeer op kantoor?

We vinden het super belangrijk dat iedereen vrijheid ervaart. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. We merken dat dit goed werkt en dat dit gewaardeerd wordt.

Wie is de strengste, Jasmijn of Lyla?

Geen van beide! Streng doen we niet aan bij Nanny Nina, zó ongezellig!

Logo Air BE
Logo juiste formaat
Logo Rode Kruis BE
Logo MC Belgie
PWC logo BE

Nanny Nina blog